Tere hommikust.

Kuna Ailil on ka nüüd pea värskeid mõtteid täis siis proovime koos hommikusöögilauas eilsele postitusele lisa anda.

Alustame sellest, et oleme püüdnud ilusti arsti korraldusi täita (Aili tütar Elina on arst) - rohkelt vett tarbida ja ainult vett, mitte soola ja magusat süüa ja kogu söök peaks pihku mahtuma. Täitsa tublid olime eile selle koha pealt, no peaaegu ;)

Ja kuna üleeile üritati meid lõhki sööta siis eile ilmselt tasakaaluks püüti meid näljutada, natuke juba menüüd sai mainitud aga nii oli jah. Ei kurda, nälga päris ei jäänud.

Mis siis veel. Eliise on endiselt väga rahul ja ilmselt ootab oma homset suurt viieteistkümnendat sünnipäeva. Igaüks ikka ei võta seda teises Euroopa otsas vastu, niiet kindlasti saab tal väga eriline päev olema.

Söögilaus mainitakse ema nimetust palju (Aili on telekat vaadanud :) teadangi mida). Sultan Sukemaniga (või noh, tema pildiga) saime selfit teha.

Tänavatel õitsevad lilled milledest paljudele ei oskagi nime anda, puud, jagub apelsinipuid, sidrunipuid, igasugused palmid ja muud huvitavad taime. Tänavad on väha puhtad, harjakeste ja kühvlikestega kojamehed käivad ringi ja pühivad kõik üleliigse ära.

Teenindajad on 90 protsendi ulatuses vaid mehed. Ehk isegi rohkem. Paljud õrnema soo esindajad käivad oma rätikute ja pikkade riietega ringi.

Ja buss peaks nüüd üheksaks kohale jõudma, niiet me nüüd jookseme. Sisetunne ütleb, et kiirustada pole vaja :)

Tänane päev peaks siis ametlikult pool kuus lõppema - SAAME NÄHA :D Spa ootab meid. Endiselt.

Väikesi pildimeenutusi eilsest ...


Sinine vulkaan


Punane vulkaan


Roheline vulkaan


Tee järgi SeaLife


... 

Comments

Popular posts from this blog