Suvi sai otsa :(
Võttis kätte ja läks pilve taha, hakkas vihmaga jamama ja tegi kraadiklaasi jahedaks.
Talvemantlit küll vaja ei lähe aga nõme on küll.
Aga ikkagi ilus on :)

Punased põsed on asendunud punaste villidega jalgadel. Hädast aitab välja Compeed villiplaaster. ;) tervitused villipandelt.

Hommik tõi 20 soojakraadi ja mõnusa jalutuskäigu kooli. Päev algas kohalike õpilaste uurimustööde tutvustusega keemiateemadel. Issand kui loll ma ikka olen. Kuulan muudkui "hypericin, non-polar character, non-irradicated ethanolic extraxts, ethyl ethanoate, hexone...." ja no mitte muhvigi aru ei saa. Tekib kahtlus mida seal koolis mulle õpetati ja kas minu lapsed ka nii tuhajuhanid tulevad :)

Väikesed snäkiampsusid küll aitasid aju turgutada aga kauaks neist kasu polnud. Einoh, tegelikukt ju super kui lapsed oskavad selliseid uurimusi läbi viia ja nii kõrgel tasemel inglise keelt rääkida (nagu lindilt ja PEAST). Tase on pilvedes. Ainult heameel selle üle.

Kuid siis läks põnevaks. Riigiraadio (või oli see linnaraadio, võta sa kinni, mingi mikrofoniga tädi oli) tuli intervjuuud tegema. Natuke juttu ja polnudki nagu midagi erilist. :)

Kuid siis-pannkoogid! *Sorry Liisu, ütle Karlale kaa aga peate järgmist pühapäeva ootama ;)

Pannkookidega oli selline värk, et lapsed jagati nelja rühma ja algas võistlus, kes teeb parimad Erasmus+ pannkoogid, kasutades maisijahu ja täisterajahu ja zürii siis hindas. Khmmmkhmmm, ei tea kes olid züriis ;) Meid võite nüüd kutsuda Gordoniks ja Grahamiks. Joe mõõdu andsid kokku kaks leedukat ja kohaliku restorani peakokk (ilmselt, aga pead ei anna, müts oli peas ja põll oli ees). Kes aru ei saanud siis tuleb Meisterkokka hakata vaatama.

Aga tagasi pannakate juurde. Neid tuli igasuguseid, igasuguste täidiste ja lisaditega. Mõned viisid keele ala, mõned ei tahtnud ise alla minna.
Kuid zürii oli ühehäälne ja tuleb välja, et noorsugu ikka oskab küll pannkooke küpsetada.

Noh, pannkookidest lõunasöögi juurde. See ei tahtnud kuidagi söödud saada. Jaa vot ei saanudki, kukli pistsin kotti ja nüüd vaatan seda siin, et kas läheb prügikasti või ei.

Aga mitte kuklitest ei pea ma rääkima. Pärast lõunat algas kooli kevadfestivali lõppvaatus kus osalesid koolis viibivad projektipõhised väljamaalased kes tegid oma töötubade esitlusi (draamagrupist ja tantsugrupist, imrovisatsiooniteatri ja meie projekti etteasteni). Sellist nalja sai, et saba oli märg (palav oli, ausalt!).

Peale seda õpetajate koosolek (loe: paras vaidlus) ja siis, üht head kohalikku ära kasutades, hädaolukorra-kingajahile. Ja saime trofee seinale (noh või siis jalga). Sai antud ka paras panus ettejuhtuvasse käsitööšokolaadipoodi (ausõna mitte mina) ja hotelli meid toodigi.

Koolis läheb varsti lahti must-valge tantsupidu. Sinna meid eriti ei tõmba. Ilusaid noori meesõpetajaid pidi vaid üks olema niiet me Enega ei taha kaklema minna.

Homme saame poolteist tundi kauem magama (halleluuja) ja siis viiakse meid Grazi :) mis või kes see on, sellest räägin homme. Juhul kui jalad ikka tagasi toovad :D

Mõnusat õhtut sõbrad. Ja vaadake, et te siis muust ei räägi kui Ilveste lahutusest ;)
Homseni!

Comments

Popular posts from this blog