Õhtust!
Millest siis alustada. Hmm. No näiteks pool meie tiimist on nohus ja köhas ja valusas kurgus ja ilmselt väikeses palavikus ja Ene tunneb ennast hästi :)
Küll kodus jõuab haige olla eksju.

Hommikul siis saime kauem magada, wuhuu, kiire hommikusöök ja kooli poole padavai. Kenad horvaadid pakkusid oma vihmavarje, nii saime kuivalt koolimajja.
Väike lõpukõne ja kokkuvõte ja siis läks asi põnevaks. Kuskilt Ljubljana laborist oli kohale tulnud üks vanamehenäss kes meie rõõmuks kukkus vedela lämmastikuga möllama. Ma proovin siia lisada mõned videod, siis saate aimu. Igatahes vägev oli, tehti pauku ja puha. Võtsin isegi ühe taime, pistsin vedela lämmastiku sisse ja lõin lauale kildudeks, küll see keemiku elu võib põnev olla. :D

Lisaks udule ja tulevärgile ja veel vedelale hapnikule ja heeliumile saime jäätist ka :) ja mitte tavalist jäätist vaid vedela lämmastiku jäätist - mmmmmm, maitsev. Peaks endale kuskilt ühe 40kilose karra seda nänni sebima. ;)

Lõunaks mõnus pitsa, millest pool sai pool tundi tagasi (kell 9 õhtul) nahka pistetud ja siis tuli meile järgi buss ja viis meid Austriasse, Grazi, šoppama :)
Minu saagiks langes pulgakomm Argole ja roosa vihmavari.
Oleks teadnud, et meid viiakse a'la Tallinna vanalinna butiikide paradiisi, siis oleks Maribori jäänud ja kohalikku Ülemistet külastanud.

Muidu oli täitsa tore. Saime mäe otsas asuvasse kindlusesse ronida. Või noh osad said. Baltikum oli see laisk kes läksid liftiga :P
Aga vaade mis sealt avanes, WOW, ma rõhutan ikka, Munamägi on mutimullahunnik. Ümberringi õitsevad tulbid ja päikeseloojang Ja mäed.  Ohh, siin oleks võinud küll kalli abikaasa võtta ja puu raha kurrrameerima minna. Ideaalne koht selliseks tegevuseks ma ütlen ;) jätke meelde kui siia satute.

Allatulek oli ka omajagu ekstreemne. Kujutage mingi kahekordset Panga panga kõrgust ja siis püstloodis siksakitades alla tulla. Nats õõnsaks võttis või nii. Ja leidus napakaid tervisesportlasi kes mööda neid treppe ülespoole rühkisid, higist nõretades, näost punased ja ilmselgelt hapnikuvaeguses. Nagu Lolo ütleks, siis.... Lollakad! :)

Saime alla ja saime bussi ja saime hotelli ka. Nüüd kukume pakkima ja pärast homset Postojna koobaste külastust tuleb taas propellerisse minna :)

Kuulmiseni!

Comments

Popular posts from this blog