Esimene täispikk päev õhtus, telefon näitab 17500+ sammu läbimist ja keha on kuidagi kange 😄
Aga tänasest päevast siis.
Hommikusöök naha vahel suundusimegi üle tee asuvasse Berliini loomaaeda (33 h suurust ja liigirikkaim kogu maailmas). Ja ma ütlen teile, igat senti väärt ja rohkemgi veel. Neli tundi marssisime ja igat nurgatagust ei käindki läbi. Oli tõeline elamus, nii roheline ja metsane ja loomad olid kuidagi nii käegakatsutaval kaugusel. Ühele kalale Akvaariumimajas tegin igatahes pai 😊.
Elevant poseeris paari meetri kaugusel ja üks eriti karvane orangutang oli ülinunnu ja pandad näitasid laisklemise meistriklassi ja 1000+ looma/lindu veel.
Tulge vaadake ise üle ja te ei kahetse grammi ka. Tallinn ja Riia ei saa ligilähedalegi 😎 ja päike sai ka lõpuks välja võlutud.
Akvaarium jäi küll minu silmis Antalya omale alla aga oli siiski vägev. Lemmikud olid suured arapaimad ja pisikesed meduusid.

Berliin on kirju, oi kui kirju. Siin on kõiki ja kõike. Minidest ferraride ja lamborginideni, valgeks puuderdatud vanatädidest süsimustade aafrika mandri juurteni, gucci-mutsidest tänaval prügikasti kõrval igapäevaste magajateni.
Kõike leiab ja kuuleb. No tegelt kuuleb põhiliselt tuututamist ja polizaid aga jaa, tõeline suurlinn. Sellist kogemust mul varem polegi olnud, niipalju rahvast aga tundus kuidagi turvaline.

Kui peale pizzalõunat suuna poodlema võtsime oli selline mõnus +18 õhus ja jalad jaksasid käia küll.
Esimene peatus Haribo pood 🙈. Ei teagi kas kahetseda sisseastumist või ei. Valik nagu, lõputu! Kummikommid kummikommides kinni. Ostlejad muidugi ka 😄
Jumal tänatud, et meil lapsi kaasas polnud. Endast piisas täiesti 😅 - päev jätkus mitu kilo raskema kandamiga. Hetkel vist ei kahetse, vaatame mis saab kui pakkima on vaja hakata.
Käisime läbi mõned nö tavalised poekesed ka ja esimese suveniirika (karta on, et mitte viimase) - kohustuslikud magnetid said omastatud. Huulepulga ja puudritoosi (ühed kirikud) ning memoriaalkiriku vaatasime ka üle. Õhtuks võtsime kehakinnitus ühest rimi-maxima vahepealsest asjast ja seejärel geps-utasime hotelli tagasi. Ja nii me 35+id istume juba tuduriietes teki all ja vahime multikaid 😄
Homme on näha mis homne toob ja nii ongi. Kuid vist võtame suuna Potsdami. Mis või kes see on, selgub homme 🤷‍♀️, loomulikult peale Mac'i hommikusööki.
Head ööd nullilähedastele 😉

 Esimene tervitaja

 Kitsed 10 m kõrgusel

 Lebola
  Kiisu 😍

 Loomaaia väravad

Hehh, kala 😄 - kerge 2m

Nunnu 🥰
 Linnavaade

 Memoriaalkirik oma katkise torniga

 Haribo 😋😋😋


Comments

Popular posts from this blog