PĂ€rast mitut aastat pausi 😃

 Noniinoniinonii

Hulga vett on merre voolandud sellest ajast kui viimati selle blogi avasin. Kuid taas on pĂ”hjust. KĂŒll teises vĂ”tmes kuid siiski, ehk oleks lugejatel mĂ”nus ;)
Mina olen Berliinis 😃
Juhtus nii, et kolleeg Katre pakkus kevadel sooduslennupiletite vĂ”imalust ja nii me siis ennast kahekesi sĂŒgisvaheajaks Ă€ra bronnisime. Keegi teine koolist vedu ei vĂ”tnud, ehk jĂ€rgmine kord đŸ€ž
Sest Tarmo ja Margus, Ă”lled jÀÀvad seekord siia, tulge tassige ise 😄.
Igatahes. Alustasime eile sĂ”itu Kuldrest Riiga veidi kell ĂŒks lĂ€bi ja ilma igasuguste sekeldusteta (TĂ€nakubkaksikvent TĂ”nise raudses haardes) ka AirBalticule jĂ”udsime. Noh kui vĂ€lja arvata, et pea tund aega ootasime c6 vĂ€ravast sissepÀÀsu kuid pÀÀstev vetsupaus suunas meid kenasti c2-te (vahepeal oli lihtsalt numbreid muudetud) - kui ikka kedagi lennule minemas pole, siin on ju kahtlane 😄.
Niisiis, reday for takeoff ja seal me lÀksime. VÀike bonvoyage kapsel sees ja validool keele all nagu aitas. Lennujaamas manustatud kakao jÀi sinna kuhu pidi. Kui ÔhkutÔus ja maandumine vÀlja jÀtta, siis oli tÀitsa talutav.
Berliin tervitas meid pimedas (mis sest, et nö tund aega varem - ajavahe). Reisijuht Katre sabas on nii hea vudida kui eesmineja teab tÀpselt kuhu ja mis ja kuidas.
LĂ€ksime Shönefeldi lennujaamas trammile (S-i peale) ning sĂ”itsime kolmveerand tundi nö kesklinna. Pimedas ja seest valgustatud rongiga just kĂ”ige mĂ”nusam ei olnud. Vahepeal lisandus paari meetri kaugusele ka ĂŒks ÀÀrmiselt "aromaatne hĂ€rra" kellest kĂ”ik ninakrimpsutades eemale tĂ”mbusid, isegi mĂ€kifriikaid sööv tĂ€di ei suutnud lĂ”hna parandada.
Hotell oli pm kohe ĂŒle tee ja tĂ€itsa mĂ”nna. Kolme meetri kĂ”rgusel asuvat akent kĂŒll ei osanud me sulgeda kuid kliima vĂ€ljalĂŒlitamine pÀÀstis meid kĂŒlmumisest. Voodi oli mĂ”nus, tekk ja padi ka ning hommikul ei tulnud keegi emme-emme-emme. Sai rahus 8.10 Ă€rgata sest lihtsalt uni lĂ€ks Ă€ra.
17eurost hotellihommikusööki me ei soovinud. Istume hetkel mÀkis ja panime paika, et homme hommikul tuleme ka siia, alla viie euro saab megamaitsva spets hommikuburksi ja joogi. Kui mahuks, vÔtaks veel. Aknast paistab udpilvedesse kaduv Waldorf Astori ja meie tÀnane (ja minu pÔhiline) reisieesmÀrk - Berlin Zoopark.
NĂŒĂŒd pole muud kui pĂ€ike vĂ€lja soovida ja kerget jalga.
🙂 ilusat pĂ€eva kĂ”igile.

Julgustusjook 😅


Ja seal me lÀhme

Comments

Popular posts from this blog