24.10.2023

Õhtust.
Eile näitas telefon 18000 sammu ja täna 9000 sammu. Kahtlustame, et metroo raputab kõvasti juurde 😄 sest no vist ikka ei kõndinud nii palju.
Aga võta sa kinni, never know.
Igatahes, öö hotellis oli mõnus, keegi küll hommikul kolistas kuskil aga voodi on pehme ja padi ja tekk sobivad hästi ja uni oli hea. 
Kuna täna oli plaan lihtsalt poodides käia, siis nii ka tegime. Miskit endale ja miskit kodustele ja enamus kaupa jäi ikka poodi 😄 kohver pole kummist ja meil vaid käsipagas niiet ei tule kaamlitena koju. 
Ühe vahva lounge' leidsime teletorni all ja ülimõnusa pizzabaari õhtusöögiks ja üleüldse läks päev kuidagi kiirelt. Ühte mittetöötavat metroorongi kohtasime ja endiselt hunnikutes politseid ja meie lemmikmäkiga käisime hüvasti jätmas. Ja hetkel pole meil halli aimugi mida homme teha. Eks vaatame ilma pealt. Täna saime juba natuke märjaks. Õhtul nüüd sadas päris hästi aga kunagi umbes aastal 2014 Sloveeniast ostetud vihmavarju (mida kordagi kasutada pole õnnestunud) ikka ei kasutanud, minnes unustasin tuppa ja no tulles oli ta ikka toas 😄 ehk homme.
Kohver on pakitud - üks ülekilo. Niiet lennujaamas tuleb kas miskit prügikasti visata, Katre kotti sokutada või ära süüa 😄. 
Viis päeva tundub hetkel päris paras, kuigi paljut oleks võind veel näha ja teha. Küll järgmine kord jõuab onju.
Kerge nohukas on kallal. Meenutan hirmuga kunagist lendu Grazist kui külmetuse ja kinnise nina tõttu pidin põrgupiina taluma. Ostsin igaks juhuks lutsukommid ja nohurohu, et õhuteed ja kuulmiskäigud lahti hoida. Vast läheb õnneks. 
Täna palju juttu ei tulegi. Ja alati polegi vaja. Katsume õhtul viieks lennujaama sättida, et juhul kui puistama hakatakse, siis oleks varu (on ühed mänguasjad millel on kahtlane asi sees). 
Niiet, kõike head ja homseni.

Laundzi vaade 😎
Cesar burger 🤤
Hüvastijätt mäkiga 😋
Poodidest veits sassis
Tavalised väiksed majad 🙃
Päris itaallaste tehtud, panin kohe 5 tärni 🤤🤤🤤
Päev lõppes Fruit Melodyga 🥰







Comments

Popular posts from this blog

Pärast mitut aastat pausi 😃